Douchecabine: welke onderdelen?

Een douchecabine bestaat in het algemeen uit een kunststof of aluminium geraamte. In dit geraamte zitten kunststof of glazen schermen. De glazen schermen kunnen doorzichtig zijn en ondoorzichtig.Een douchecabine bestaat uit doucheschermen, deuren en een douchebak. De cabine wordt afgesloten door schuifdeuren of door klapdeuren. In feite is een douchecabine een kant en klare douche en voorzien van een… Lees verder Douchecabine: welke onderdelen?

Wat is tyleen en waarvoor wordt het gebruikt?

Metalen leidingen voor gas en water zijn niet buigzaam waardoor het lastig kan zijn om ze te gebruiken. Deze leidingen kunnen op bepaalde plekken moeilijk gelegd worden omdat ze niet flexibel genoeg zijn. Daarom zien we in de praktijk dat tyleen steeds vaker wordt gemaakt. Tyleenslangen zijn daarentegen namelijk wel buigzaam, waardoor het eenvoudiger is… Lees verder Wat is tyleen en waarvoor wordt het gebruikt?

5 Redenen waarom een werkbank een must is voor elke werkplaats

Een werkbank is onmisbaar in iedere werkplaats. Niet alleen omdat het handig is om een plek te hebben om je spullen op neer te leggen, maar ook omdat je er veel verschillende soorten werkzaamheden mee kunt uitvoeren. Wij geven je vijf redenen waarom een werkbank absoluut niet mag ontbreken in jouw werkplaats. Daarnaast laten we… Lees verder 5 Redenen waarom een werkbank een must is voor elke werkplaats

Isoleer je huis met deze tips: van een wollen vloerkleed tot tochtstrips en meer

De winter komt eraan, en dat betekent voor veel mensen ook: tijd om te besparen op de energierekening! Een voor de hand liggende actie is om je huis beter te isoleren. Maar hoe doe je dat precies? Dat kan natuurlijk door het aanbrengen van extra isolatiemateriaal. Als je dat al gedaan hebt, of daar nog… Lees verder Isoleer je huis met deze tips: van een wollen vloerkleed tot tochtstrips en meer

Wat kan een bouwbedrijf in Drenthe voor je betekenen?

Bouwbedrijven komen in allerlei soorten en maten en dat is niet anders als je een bouwbedrijf in Drenthe zoekt. Deze bedrijven hebben allemaal hun eigen specialisaties en het loont de moeite om een bedrijf te zoeken dat echt voldoet aan de wensen die jij hebt voor je woning of bedrijfspand. Immers; het wordt een gebouw… Lees verder Wat kan een bouwbedrijf in Drenthe voor je betekenen?